סושי שוקולד - כתבות מעניינות מהרשת




מתכון לסושי שוקולד

מצרכים 
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם שמנת מתוקה
 100 גרם שוקולד לבן
50 גרם שמנת מתוקה
 150 שמנת מתוקה
50 גרם אינסטנט פודינג וניל בסוף מוסיפים 3/4 כוס קוקוס
קוקוס קלוי/ פתי בר טחון

אופן הכנה – סושי שוקולד

200 גרם שוקולד מריר 
ו200 גרם שמנת מתוקה מעבירים לשתי תבניות אלומיניום קטנות (מלבן) מרופדות בנייר אפייה מקפיאים שעה. 

להכנת המלית נשים חצי דקה במיקרו וממיסים 100 גרם שוקולד לבן 50 גרם שמנת מתוקה ומכניסים לקירור במקרר חצי שעה מוציאים מהמקרר מקציפים 150 שמנת מתוקה +50 גרם אינסטנט פודינג וניל+שוקולד לבן שקיררנו, בסוף מוסיפים 3/4 כוס קוקוס מעבירים לשקית זילוף.

 על תבנית קטנה עושים 3 פסים עבים,מעבירים למקפיא גם לשעה לאחר מכן מוציאים את שתי התבניות,על משטח סיליקון אם יש שמים בכל קצה את הפס העבה ומגלגלים לרול את הרול מגלגלים בכל ציפוי שנראה לכם קוקוס/קוקוס קלוי/ פתי בר טחון וזהו …..מי שרוצה יכול להמיס שוקולד לבן ולזלף מעל מוגש 

באהבה, בתיאבון ובהצלחה .. 🙂
מופעל על ידי Blogger.